If you can dream it, you can do it.
Dream big.

Over

Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe?

Janneke Bosman Personal Coaching Life Coaching

Mijn naam is Janneke Bosman. Van jongs af aan vond ik het mooi om mensen te helpen en wilde ik graag problemen en conflicten oplossen indien die zich voordeden. Om deze passie voort te zetten, ben ik naar het buitenland vertrokken om mensen in ontwikkelingsgebieden te helpen.

Eenmaal terug in Nederland besloot ik dit verder toe te passen. Ik begon met het begeleiden van groepen tijdens hun coming-out proces bij het COC.

Ik zie het ook terug in mijn werkervaring in de internationale ontwikkelingssamenwerking. Hierin heb ik lange tijd teams in het buitenland aangestuurd, en gaf ik geregeld speeches voor groepen, tot en met 1300 man.

Ook heb ik een tijd lang bij De Luisterlijn (Sensoor) gewerkt, waar iedereen terecht kan met zijn of haar verhaal.

Tegenwoordig volg ik een van mijn grootste passies: het begeleiden van mensen middels personal coaching. Daarin hanteer ik veelal de uitgangspunten en technieken van Phoenix Opleidingen te Utrecht: Transactionele Analyse, Systemisch Werken en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).


Wat heeft mij op dit punt gebracht?
Ik ben door een diep dal gegaan. Van boulimia naar coming out. Dat was een moeilijk en lang proces, waarin ik ook anderen pijn heb gedaan. Na jaren kon ik inzien dat het ook een prachtig en leerzaam proces was. Daarvoor ben ik wel ongeveer tien jaar door de modder gegaan. Het was na dit proces, na mijn tijd in het buitenland, dat het voor mij extra duidelijk werd dat ik ook anderen wilde helpen. Omdat ik weet hoe goed het voelt, wanneer je vrijuit leeft, en je je leven voluit leeft.

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen?


01 Ik ben sociaal, gevoelig, doortastend en empathisch.

02 Ik heb diverse professionele certificaten behaald ten behoeve van coaching.

03 Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, Faculteit Sociale Wetenschappen.

04 Ik houd van talen en spreek meerdere talen.

05 Ik heb lange tijd gewerkt in de sector voor duurzame palmolie, bananen en textiel, waarvoor ik veel de wereld over heb gereisd.

Janneke Bosman – Coaching & Consultancy

Locatie

Livarstraat
3573 SC Utrecht

Contact

06-44103662
info@jannekebosman.nl