Laat je hart spreken.

Reviews


Ouders van Ben

“Wij hadden een kind dat niet meer wilde eten. Door Janneke voelde hij zich gehoord en begrepen. Waardoor hij inmiddels weer beter eet en een stap verder is in zijn ontwikkeling.”

Esther, alleenstaande moeder van twee

“Ik kwam bij Janneke omdat ik het gevoel had vast te lopen en daardoor steeds minder kon genieten van het leven. Zij heeft mij geholpen om in te zien waar ik tegen aan liep. Door te evalueren en actief oefeningen te doen heb ik verschillende items uit mijn leven aangepakt. Ik heb dankzij Janneke anders leren kijken naar mijn eigen positie en ben ik in gaan zien dat ik er mag zijn.”

Henriette, Sustainability Advisor

“Janneke is very inspiring and contagious with her positive energy and openness. This forms the basis for the holistic coaching that combines more rational elements with more intuitive, physical elements.”

Leila, Senior Global Advocacy Officer

“Janneke gave me the personal tools to develop my strengths and work on my insecurities. She is very professional, a good listener, responsive and very thoughtful. She has a unique and effective approach to problem solving and her suggestions are practical and actionable. I totally recommend her especially if you are looking for someone who takes genuine time with you.”

Michel, Vastgoed Manager

“Ik heb Janneke ervaren als een fijne, helpende coach. Vol aandacht bij mij, met goede vragen, hielp ze rustig met mijn zelfonderzoek.”

Tanja, Van hem naar haar

“Janneke is een bijzonder betrokken coach. In mijn zoektocht heeft ze mij op een positieve, flexibele en meedenkende manier op het goede spoor gezet. Dit heeft ze gedaan door rationele elementen te combineren met meer intuïtieve bronnen, op een rustige en authentieke wijze. Ik kan Janneke erg aanraden!”

Annelou, Digital Designer

“Janneke is een fantastische coach. Ze heeft me geholpen mijzelf beter te begrijpen. Ze heeft een natuurlijke empathie, en is een persoon die je onmiddellijk kunt vertrouwen en waar je zeker van kunt zijn. Ze is er als je haar nodig hebt, als je iemand nodig hebt die je aanmoedigt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ze luistert, daagt je uit en moedigt je aan om dieper in jezelf te kijken. Als coach inspireert ze je het beste uit jezelf te halen.”

Manon, Zelfstandig Ondernemer

“Janneke kan met aandacht luisteren, en is oordeelvrij in het geven van eerlijke reflecties.”

Edith, Managing Director

“Als side-kick overziet Janneke de casus en begeleidt ze je naar de kern om deze samen te doorgronden. Hierbij gaat ze bevlogen, kritisch en bedreven te werk. Janneke is een authentieke, betrokken en professionele side-kick.”

Gerry, Zelfstandig Ondernemer

“Janneke heeft me inzicht gegeven dat traditionele patronen geopend kunnen worden om dichter bij mijn gevoel te komen.”

Judith, Brand Manager / Brand Team Lead

“Janneke is een deskundige en inspirerende coach. Bij Janneke sta jij centraal en stel je gezamenlijk duidelijke doelen op om tot het gewenste resultaat te komen. Ze stelt de juiste vragen en laat je op een nieuwe manier naar jezelf en uitdagingen kijken. Janneke creëert een ontspannen sfeer waarin vertrouwen centraal staat. De juiste balans tussen betrokkenheid en professionaliteit.”

Barbara, Business Consultant

“I had a coaching session with Janneke at my place, which was fantastic, as I could stay in my comfort zone. We had a short chat on the phone so that she knew what the session would be about. I loved that we treated my topic with an exercise, as I believe that you then can initiate a behavior change, whereas only talking about the issues usually does not help me. And yes, we also did the talking before, so that Janneke could go in depth during the session. It’s a very powerful tool and I am very excited to see the results once critical situations will come back. Janneke herself is a very experienced Coach, very warm-hearted person who guides your perfectly through the whole process. THANKS A LOT! I can only recommend this to everyone!”

Lotte, Digital Designer

“Janneke voelt als een warm bad. Ze geeft me oprechte oordeelloze aandacht. De goede vragen die ze stelt ‘raken’, mede hierdoor ben ik gegroeid als persoon. Janneke, bedankt : ) .”

Max, Op weg naar levensbeëindiging

“Ik zat met een probleem waar ik graag omheen wilde, maar geen uitweg voor zag. Janneke heeft me geholpen om de juiste weg te kiezen en me gemotiveerd om op die weg te lopen. Bedankt voor je inzicht en om me te laten zien wat ik moet doen!”

Tobias, Op zoek naar groei en ontwikkeling

“Janneke heeft mij de juiste richting in geduwd om mijn pad naar zelfonderzoek en ontwikkeling te kunnen voldoen en voltooien.”

Janien, Fotografe

“De workshop ‘Hoe je (werk)passie te vinden én waar te maken?’ door Janneke heb ik als heel prettig ervaren. Ik was een beetje sceptisch door het meditatiegedeelte, maar Janneke maakt het erg toegankelijk door de uitleg, interactie en haar fijne, warme stem. Niks moet, alles mag, als je niks wil delen is dat helemaal prima, een hele ongedwongen sfeer. Ook door het delen van haar eigen ervaring voel je gewoon dat ze oprecht is in alles wat ze doet. Absoluut een aanrader als je een eerste stap wilt zetten in uitzoeken wat je passie is.”

Josephine, Executive Assistant

“Ik vond het fijn om jouw workshop te volgen en in contact te komen met andere deelnemers die soms ook met dezelfde issues worstelen. De herkenbaarheid van hun verhalen maken dat ik me geen buitenbeentje voel. Jouw tips, handvatten en presentatie vond ik waardevol en gaven me een goed gevoel. Nogmaals dank daarvoor!”

Catalda, Op zoek naar haar werkpassie

“Tijdens de workshop ‘Hoe je (werk)passie te vinden en waar te maken?’ heb ik ervaren dat Janneke staat voor wat zij uitdraagt. Het is inspirerend om iemand te ontmoeten die zo begeesterd is. Zo kan het dus ook, als je maar durft en je hart volgt. Net als Janneke gedaan heeft!”

Jotam, Bezig met zelfontplooiing

“Ik heb de begeleiding van Janneke als zeer prettig ervaren. Ze stelt goede vragen waarmee je tot de essentie kan komen. De begeleiding van Janneke is eerder gebaseerd op ‘ervaren’ dan ‘praten’. Geen ellenlange gesprekken, maar fysiek en emotioneel ervaren wat je bezighoudt was een eye-opener voor mij. In de sessies met Janneke heb ik openbaring gehad dat ik meer voor mezelf mag instaan en dat ik keuzes mag maken voor mezelf. Kort na de sessies met Janneke heb ik mezelf daarom ook een prachtig cadeau mogen geven: een sabbatical van 3 maanden. Dankjewel Janneke voor je luisterend oor, de mooie gesprekken en de fijne begeleiding.”

Frans, Zelfstandig ondernemer

“Diepgewortelde patronen leerde ik om te buigen met behulp van coaching, welke ik vond bij Janneke.
Eerst met schroom en onzekerheid of coaching bij mij wel iets uithaalt en of dat aan deze situatie en gevoelens wat kan veranderen; nee dat herkende en raakte mij niet.
 
Omdat ik vaker vast liep bij felle en verbale discussies met veel bombarie met een of meerdere van mijn broers, leerde Janneke mij om dat naar mezelf terug te brengen en niet verwijten aan de ander, de ander waar normaal de oorzaak ligt, toch, zo ging het vaak.
 
Janneke liet mij met coaching beseffen dat ik zelf wat kan doen aan de pijn en het verdriet die ik voelde. Door middel van een rollenspel en een analyse van die pijn en dat verdriet, gebeurde er iets in me en kwam ik op andere zienswijzen.
 
Wat kan ik zelf doen? En wat zou de ander kunnen doen om het verdriet en de pijn weg te nemen? En begrijpen we elkaar daarna of leren we ervan?
 
Het doel is om inzicht te hebben in wat ik voel, in plaats van bij de ander neer te leggen. Wat een eye-opener is dat voor mij geworden.
 
Heel veel dank aan de coaching van Janneke, kort en krachtig en ik moest wel over drempels heen, ofwel diepgewortelde patronen van mijzelf om buigen.
 
Die pijn en het verdriet heb ik ook afgestemd met de meest betrokken broer en dat bezorgde mij een bevrijding van ergernis en frustratie.
 
Ik kan het een plek geven.
 
Met dank aan Janneke Bosman Coaching & Consultancy”

Ben, Van haar naar hem

“De eerste coach die echt begrijpt wat er aan de hand is in mijn transitie van vrouw naar man.”


Locatie

Livarstraat
3573 SC Utrecht

Contact