Dicht bij jezelf blijven. Dat is jouw pure zelf zijn.

Blog

Passie

Het is alweer lang geleden dat ik besloot om de sprong te gaan wagen: om mijn eigen personal coaching praktijk op te gaan zetten. Het ging allemaal zo snel. Nog geen half jaar later besloot ik om het fulltime te gaan doen in plaats van parttime. Het voelde als een droom die uitkwam, en zo voelt het nog steeds.
Ik ben zo dankbaar dat ik kan doen wat ik werkelijk wil doen in mijn leven. En het gaat zo snel. Veel sneller dan verwacht. De uitdaging die ik nu heb, is hoe mijn tijd in te delen en welk uur aan welk project te besteden?

“En twee uur later ontving ik een berichtje. ‘Net een heel mooi gesprek gehad met mijn vriend. Ik voel me zo opgelucht. Super bedankt voor alles.’”

Mijn core business is coaching. De cliënten die ik heb zijn divers en via mond-tot-mond reclame, nemen cliënten contact op. Ik vind het geweldig mooi om samen aan de weg te timmeren. Vooral de coachingsessies zelf zijn prachtig. Het is zo mooi om te zien hoe mensen hun leven zelf kunnen veranderen. Het enige dat van belang is, is dat ze er zelf werkelijk klaar voor zijn en voor open staan. Het is een heel gevarieerd palet van onderwerpen die aan bod komen; om er maar een paar te noemen: werk, carrière, passie, liefde & relatie, coming-out, executive coaching en stressvermindering.

Om je een kleine glimp van mijn baan te laten opvangen: in een van mijn laatste sessies deden we een prachtige oefening over zelfverzekerdheid. En na de sessie wist mijn cliënt het zeker: ‘Ok Janneke, vanavond ga ik mijn vriend bellen, en ga ik hem alles vertellen. Alles. Ik zal hem vertellen wie ik echt ben en dat ik transgender ben. Ik ben er klaar voor.’
En twee uur later ontving ik een berichtje. ‘Net een heel mooi gesprek gehad met mijn vriend. Ik voel me zo opgelucht. Super bedankt voor alles.’
En precies dit is waar ik het voor doe. Anderen helpen in sessies naar hun persoonlijke doelen.

“En precies dit is waar ik het voor doe. Anderen helpen in sessies naar hun persoonlijke doelen.”

Ik ben heel bewust van hoe gelukkig ik ben, dat ik nu kan doen, wat ik daadwerkelijk voel dat ik wil doen. Iedere dag. En ik voel de dankbaarheid hiervoor ook iedere dag. Een andere uitdaging die hierbij om de hoek komt kijken is hoe om te gaan met alle ideeën die ik heb, en wanneer te starten met welk idee. Mijn hoofd loopt over van creativiteit en enthousiasme.

Zou je ook eens een coaching sessie willen meemaken? Voel je vrij om een gratis inzichtgesprek in te plannen, dan kun je daarna altijd bepalen of jij jezelf liefdevolle ondersteuning gunt om het maximale uit jezelf te halen, zodat jij kunt gaan staan voor wie jij bent.

Locatie

Livarstraat
3573 SC Utrecht

Contact